Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Esimesed kevadekuulutajad

Too kevadine värskus endale tuppa!

Vaatame aknast välja ja üks asi on selge, talv hakkab vaikselt oma urgu tagasi pugema ja annab ruumi noorele kevadele! Kuigi praegu on veel vara aias või rõdul päikest võtta, saad oma toa meeleolu juba mõnusalt kevadisele toonile seada.

Kevadekuulutajad ja naistepäev

Lähenemas on ka kõikide naiste ja tüdrukute päev! Ilmselt ühekski tähtpäevaks ei kingita nii palju lilli ja just nii erinevaid lilli, kui naistepäeval. Ilus ja õrn sündmus toob tuhandete naiste kodudesse nii palju värskeid õisi, et kutsume oma tiimiga 8. märtsi julgelt lillepäevaks. Kevad algab südames ja algab naistepäevaga!

Mida ikkagi naistepäevaks kinkida?

Okei, kindlasti oled juba küllasunud neist punastest roosidest ja valgetest liiliatest. Tegelikult, võib vastus peituda ka kõige lihtsamas, aga väga “kümnesse” lahenduses. Kas mäletad, varakevadel tärkavad esimesena ellu pehmed ja armsad pajukiisud! Nii looduselähedane ja mõnusalt hubane. Nende sitked oksad on ühed väga vahvad kodukaunistajad. Artishok meistritele väga meeldib kasutada neid oma kevadistes kimpudes ja kindlasti paljud naistepäeva bukettid saavad ehitud meie kodumaiste kevadekuulutajatega!

NIPP: Kui tahad oma aastaringsele pamparohule või puuvillale mingit mõnusat vaheldust, saad soetada meie poest ka pajukiisude monokimpe. Tegemist on jälle väga kaua seisvate ja efektsete sisustus taimedega!

Artishok avant-garde

Üks meie viimase aja lemmik tehnikaid ja stiile on arhitektuurne kimp. Floristika, nagu ka kõik teised tarbekunsti alad, on alati muutuv ja alati käib tänapäevaga kaasas. Meie soovitame: kui oled juba julge, põneva maitse ja kunsti hingega, siis mitmetasandiline ja asümmeetriline on täpselt see kimp, mida endale naistepäevaks tahta. Sul ja su kallimal kindlasti tekkis küsimus, mida me selle all mõtleme. Kirjuta meile ja räägime ning näitame sulle selliste kimpude võlu.

Ilusat kevade ja tärkamise aega!