Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Reedene DIY seadekomplekt

Kaunis reedene hommik, Artishok avab oma ateljee uksed ja tunneb, et täna tuleb üks ütlemata ilus päev! Mis siis tänase puhul nii erilist, võib-olla küsiks sina. Päris kindlalt oskame öelda et ei midagi, aga samas peaaegu kõik. Päevad on juba märgatavalt pikemad ja helgemad, päikesekiiri paistab aina rohkem akendest sisse, õhus on tunda — muutused on ukse taga. 

Sellistel päevadel on tunne, et tahaks seda rõõmu jagada, minna sõbrannaga jalutama, käia üksteisel külas, lihtsalt nautida. Ühesõnaga reede mode on peal. Sellise hea tuju ja kerge mänglusega valmistasime teile täna uue ja põneva seadekomplekti, mis sobib imehästi ka reedese külaskäigu või mõne sünnipäeva puhuks.

Selle komplekti eripäraks on fantastiliselt lihtne, aga kindel valem: vähem keerukust — rohkem rõõmu! Juba vaikselt kujutame ette seda head tunnet, kui jõuad koju, pikk ja produktiivne töönädal selja taga. Võtad säravate silmadega värskelt Artishokist saadud karbikese lahti ja sealt vaatab sulle vastu puhas ilu! Siit komplektist leiate just need taimed, mis ei vaja liigset tegelemist ning on stiilsed ja erilised nii koos kui eraldi.

Mis on karbikeses peidus?

Meie reedesest kinkekarbist leiate kauneid ja mahlakaid tsümbiidium orhidee oksi. Värsked rohekaskollased õied on niivõrd vastupandamatud pilgupüüdjad, et meie püsikliendid jõuavad esimese paari päevaga kogu poe neist tühjaks teha. Orhidee oksad mängivad selle kinkekarbi põhirolli. 

Neile kõrvale sätime valmis kõikide lemmiku puuvilla. Tema suured ja mõnusad kobarad lisavad sellele seadele pehmust ja kodusust. Kindlasti soovitame kasutada neid edaspidi ka eraldiseisva dekona mõnes kihvtis vaasis.

Viimaseks lisame karpi mõne üllatustaime. Meie Artishokis arvame, et üllatusmoment on väga tähtis osa iga kingituse puhul. On see kingitus endale või kallimatele reede puhul — törts põnevust käib ikka asja juurde!

Muidugi jätame teile alati natuke ruumi mängu ja kujutlusvõimele. Meil kõigil on eriline maitse ja stiil, mida meie Artishokis väga armastame toonitada. Isikupära on see mis teeb sinust sind, seega uuri julgelt, mida erilist me saaksime sulle karbikese sisse pakkida!

Mõnusat reedest päeva ja pikka chilli nädalavahetust!