Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Talvine kodumaine eksootika

Tere tulemast kauaoodatud uude 2021. aastasse! Me ilmselt ei eksi, kui ütleme et nii mõnelgi meist on palju plaane ja lootusi uue kümnendi peale. Raputades maha eelmise aasta seisma jäänud energia, pürgime kõik uue ning värskendava poole!

Värske, keskkonnasõbralik, imeline ilu

Artishok omalt poolt toob sulle just sedasorti uudist. Nüüdsest on sul, kallis Artsihoki jälgija, võimalus tellida meilt kodumaiseid, väikese CO2 jäljega tulpe! Alates sellest aastast hakkame tegema koostööd kodumaise kasvatajaga Flores Aed @floresaed. Nende imelisi sorte ja värve oleme juba pikemat aega enda poole ihanud! Sel talvel on nende assortiment on võitnud terve meie meeskonna südameid. Oleme õnnelikud neid nüüd ka sulle pakkuda!

Erilised tulbid?

Esmapilgul võib tunduda, et tegu on kõige tavalisema lillega. Kuid meie, meeskond Artishokis valmistab neist pilkupüüdvat ilu. Eksootiline, kontrastne… täielik üllatus talvistel kuudel, kui süda ja silm nii ihkavad rohelust ja värskust. Peale kuuskesid ja jõulutähti need lilled tekitavad just seda kontrastset efekti, mida otsid endale koju kui ja kingitust tehes. Tulbid kui kevadlilled on just kõige uue ja algava sümbol. 

Artishok soovitab

Meie tiim soovitab julgelt katsetada selle lille potentsiaali. Üks meie lemmikutest on stiilne, üllatav ja kunstiline kimp, kus sobitame mitmeid põnevaid taimi ja naturaalseid detaile. Kõike seda Artishokile omase julge ja artsy käega.

Sordid igale maitsele

Tulbid on väga kirkad lilled, mis üllatavad isegi floriste oma eriliste kujude, värvide ja mustritega! Kindlasti tulpide õie kuju ja täpne värvus sõltuvad hooajast. Vingematest sortidest on narmastega tulbid ja topeltõiega tulbid. Oled sa klassika armastaja või hoopis ekstravagantsema iseloomuga, iga maitse leiab endale meelepärast väljundit. 

Kuidas hoolitseda?

Tulbid on imelised lõikelilled, sest nad õitsevad kaua ja püsivad vaasis hästi. Tänu oma paksudele aga võrdlemisi pehmetele vartele, soovivad nad väga külma vett. Erinevalt kõikidest teistest liikidest lõigatakse tulpide varsi sirgelt mitte diagonaalis. 

Kindlasti uuri järgi, mis valikut praegu poes on, sest iga sort on eriline ja väikse etteteatamisega saame sulle tellida ka väga võimsaid ja erilisi lilli. Kas õrn ja rahulik või pöörases toonis ja eksootiline tulp on kindlasti see lill, mida sel hooajal endale koju tahta!