Close
Tartu maantee 56, 10115 Tallinn
E - R

9 - 18


L.

10 - 15


P.

Suletud

Ideid kinkide ja kuuse kaunistamiseks

Uskumatu on mõelda, et kohe-kohe ongi aasta lõpp — jõulud on juba järgmisel nädalal! 🎄🌟🎁 Mida rohkem aasta lõppu poole seda kiiremaks elu läheb. Vaja veel jõuda lõpetada selle aasta plaane, täita endale tehtud lubadusi, valida ja pakkida kingitusi… oh kui tempokas on see kuu!

Küll aga selles rütmis tihti unustame, et jõulud on hoopis väga eriline aeg✨

Soovitame aeg maha võtta, pühenduda oma lähedastele ja jagada üksteisele armastust ja ka armastusega tehtud kinke. Ning mis puudutab viimaseid, siis teame, et paljud meie lugejatest on õnneks suured käsitöö ja dekomise huvilised! Seega sel jõuludele eelneval nädalal mõtlesime tutvustada teile kinkide pakendamise viise. Artishok DIY kingi pakendamise komplekt päästab paljusid viimase hetke peale jäänuid.

Jõulukinkide kaunistamine

Tihtilugu võetakse seda osa kui vähem olulist ning jäetakse kinkide pakendamist poeteenindaja hoolde. Artishok tiim on aga tugeval arvamusel, et isiklikult ja mis kõige olulisem armastusega pakitud kingitus on kordades väärtuslikum ja toob saajale rohkem rõõmu!

Võimalusi ja inspiratsiooni on nii palju, et silmade eest läheb kirjuks! Lindid, tähed, erinevad glitterid ja palju muud. Kogu selle virvarri ja kirjuse seas meile meeldib jääda just naturaalsuse juurde. Sellest konseptist lähenevalt lõime teile Artishok jõulukingi pakendamise komplekti.

Mida ma sealt seest leian?

DIY kingi pakendamise karpi oleme pannud kõike, mida sul võib ühe jõulukarbi kaunistamiseks vaja minna. Imelist siidpaberit, dekoratiivseid tähti, puuvilla oksi, efektset atlass paela, kullatuid kreekapähkleid ja palju muud. Sellise valikuga võid olla kindel, et su kingitus saab endale täiesti unustamatu kuue ja sinu kallis inimene mitmekordset rõõmu!

Kuuse ehtimise põhinipp!

Teine imeline viis oma loovust sel jõuluajal rakendada on kuuse kaunistamine! Kuusk on justkui nagu oma pererahva ja kodu peegeldus. Iga inimene saab kujundada seda täpselt nii selliseks, nagu ta ise soovib. Mõeldes sellele, oleme loonud teile ka erilise kuuseehete karbikese. Panime sinna sisse omapäraseid, ainulaadseid ja väga efektseid kaunistusi. Osad neist on valminud käsitööna ja lisavad täiesti unustamatu nüanssi teie kuusekesele ja ka tervele toale. Artishoki abiga jõulud kauniks!

Soovime, et sa leiaksid sellel ilusal ja inspireerival aastaajal hetke iseendale, ümbritseksid ennast vaid kõige kallimatest inimestest ja rõõmu toovatest pisi detailidest.